Szűrés

A(z) Tábla PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az első asztal nélkül is használható asztali PC

2013. május 26. -

A HP bejelentette a HP ENVY Rove 20 hordozható minden egyben (AiO) PC-t, a vállalat első hordozható minden egyben PC-jét, amely megszabadítja az asztali PC-t az asztaltól. Mindezeket nagy kapacitású, beépített teleppel, különleges konstrukcióval és fejlett érintőtechnológiával támogatja. A HP új, boltokban megvásárolható noteszgépeket és minden egyben PC-ket is bejelentett.

Tovább

Acer Aspire P3 Ultrabook

2013. május 5. -

Az Acer pénteken jelentette be az átalakítható Aspire P3 Ultrabookot. A szuper-vékony és könnyű Aspire P3 alkotómunka esetén ultrabook, de amikor nagyobb rugalmasságra van szükségünk, tábla.

Tovább

Új Samsung Windows 8 hibrid és Series 9 Premium Ultrabook

2013. április 2. -

A Samsung bevezette a 4G LTE képességű ATIV Smart PC Pro 700T hibrid gépet és a Series 9 Premium Ultrabookot. Mind a két masina Windows 8 Pro operációs rendszert használ. Az ATIV masina tulajdonképpen egy hibrid, mert egy lecsatolható billentyűzettel érkezik, ami megengedi, hogy táblaként vagy érintőalapú noteszgépként használjuk.

Tovább

20 hüvelykes, 4K felbontású Panasonic táblagép

2013. január 16. -

A Panasonic az elmúlt héten megrendezett CES 2013 közhasználatú elektronikai kiállításon egy 20 hüvelykes, 4K felbontású, érintőképernyős táblagépet mutatott be, amelynek ideiglenes neve: „4K Tablet”. A 3840 x 2560 képpont felbontású képernyő pixel-sűrűsége 230ppi. Ez az első eset, hogy ez a pixel-sűrűség megjelenik egy 20 hüvelykes képernyőn. A nagyfelbontású képernyőt IPS Alpha technológiával készítették, amely ezért kiváló képminőséget és széles látószöget biztosít.

Tovább